FOLK DE MALLORCA  

PEP TONI

E-MAIL

INICI

  CD'S

TEMES

ACTUACIONS

E-MAIL

 

   Pep Toni Rubio va nèixer el 9 de Maig de 1960 a Palma de Mallorca. Va  tenir una flauta per primera vegada als nou anys i de llavonces ençà no ho ha deixat mai. El fabiol i tamborino el va començar a aprende l´any 1976.

I  ben aviat formaba colla amb en Pep Rotger formant el xeremiers de sa calatrava . Va agafar també el guitarró, les xeremies, la guitarra, el llaüd, i altres instruments relacionats amb el folk de Mallorca. Va esser constructor de xeremiers un grapat d'anys. 

   Pep Toni ha enregistrat  CDs de manera activa amb els grups que hi sona o que ha sonat de manera activa, ( Música Nostra, Xeremiers de sa Calatrava, Ximbomba Atómica, Mesclat, Parado de Valldemossa, Siurell Elèctric, Marusa Cano) o be en col.laboració amb altres grups, ( Daniel y la Quartet de Baño Band, (cantautor pop),Tomeu Penya,(cantautor), Cucorba,(música infantil), Tradivarius, (folk), Ensemble Llull, (música medieval), Himne de Mallorca, (versió oficial amb xeremies), amb Joan Bibiloni,  amb l'Orquesta Simfónica de les Balears (Himne de la Universiada, La Balanguera de Joan Valent, Cala Tuent de Barry Conyngham) , amb La Principal de la Nit,  etc... Va fer la música del himne del P.S.M., i també la música dels gegants de l'Agrupació de colles geganteres de les Illes Balears (Foner balear i Tanit).

 

Ha donat classes de flabiol al Conservatori Superior de les Illes Balears  2000-2010  , a l'escola de música de Pollença, i toca amb els Joch de Ministrils del Consell de Mallorca. Ha estat nombrat membre vocal del Consell Assesor de Cultura Popular del Govern Balear l'any  2003. L'any 2007 participa en l'enregistrament de la cançó institucional del Gover Balear, amb Joan Valent, Toni Pastor, Ara Malikian (violí),

Pep Toni Rubio nació el 9 de Mayo de 1960 en Palma de Mallorca. Tuvo una flauta por primera vez en sus manos a los nueve años y desde entonces no lo ha dejado nunca. El fabiol y el tamborino los comenzó a tocar en el año 1976, i enseguida formaba parte de la colla con Pep Rotger. Tambiém cogió el guitarró, las xeremies, la guitarra, el laüd y otros instrumentos relacionados con el folk de Mallorca.

Ültimamente da clases de fabiol i tamborino en el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, departamento de música tradicional i es integrante en el grupo de MINISTRILS DEL CONSELL DE MALLORCA.

 

 

FLAUTA D´ALARÓ

TAMBORER DE LA SALA

 

 

 

 

 

                  

ACTE HOMENATGE A CALVIÀ

http://www.youtube.com/watch?v=F_zYkWOD3bI&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=bV3FzJDkCNQ

http://mallorcamagrada.blogspot.com/2011/03/video-de-lhomenatge-pep-toni-rubio.html